Магніти із холодильників, болгарки, кавоварки: російські мародери крадуть усе, що бачать, – СБУ

Окупанти крадуть з будинків в Україні навіть магніти з холодильників і заздрять тому, що українці можуть подорожувати світом, тоді як для більшості росіян це недосяжна розкіш.

Про це в п’ятницю, 3 червня, інформує пресцентр Служби безпеки України з посиланням на нове перехоплення.

СБУ перехопила розмову російського військового на ім’я Тимур, який разом з іншими загарбниками оселився в будинку, де жили українці, які люблять подорожувати.

Росіянин із заздрістю перераховує країни, де побували власники оселі, і вихваляється, що набрав там сувенірних магнітів: “Вони їм не потрібні, от і я взяв собі”.

Мародер додає, що росіяни крадуть в Україні все, що бачать: пили, болгарки тощо.

Сам загарбник шкодує, що забув сумку косметичними кремами, але все “добро” згоріло разом із десятьома кавомашинами, які він планував переправити додому і продати.

“Я думав своїй (дівчині або дружині, – “Н”) привезу, її мамі, нашій мамі”, – говорить окупант, ймовірно, своєму братові.

Читайте також:
Воїни 24 омбр показали окупантів, що фотографувалися на вкрадену з дому на Київщині “мильницю”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна