Воїни 24 омбр показали окупантів, що фотографувалися на вкрадену з дому на Київщині “мильницю”

Українські військові оприлюднили світлини з фотоапарата, який російські окупанти вкрали із дому українців на Київщині і привезли з собою аж у Луганську область.

Про це в понеділок, 30 травня, повідомила пресслужба 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

“Перед вами, здавалося б, звичайні фото з звичайним фотоапаратом. Багато українських родин використовують такі “мильнички” для створення свого особистого сімейного фотоархіву: відпочинок, із сімейними подіями та багато іншого. Але цей фотоапарат має історію. Російські окупанти вкрали його цивільної домівки простих українців на Київщині і притягнули з собою на Луганщину”, – йдеться у повідомленні.

24 омбп фотоапарат 3 24 омбп фотоапарат 4 24 омбп фотоапарат 1 24 омбп фотоапарат 2 24 омбп фотоапарат 5
<
>

У бригаді зазначили, що завдяки низькому рівню IQ загарбників, українські військові мають  невеличку підбірку портретів окупантів із 31-ї окремої гвардійської десантно-штурмової бригади РФ, які вчиняють свої звірства на території України.

“Щиро сподіваємося, що з власниками фотоапарата, знімки яких росіяни навіть не стали видаляти з карти пам’яті, все добре і невдовзі ми зможемо повернути їх камеру, яка пройшла такий великий шлях.

Королівські піхотинці подбали, щоб для частини покидьків на цих фото вони стали останніми в їх житті. Для решти ж – розплата ще попереду. І просто зараз ми робимо усе можливо, щоб вона прийшла якомога скоріше”, – наголосила пресслужба 24-ї омбр.

Читайте також:
ЗМІ опублікували дані російських мародерів, які пересилали награбоване в РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна