“Думав тільки про себе, не працював на захист”: Зеленський звільнив голову СБУ Харківщини

За підсумками поїздки до Харкова президент Володимир Зеленський звільнив голову управління Служби безпеки України в Харківській області Романа Дудіна за недбале виконання службових обов’язків.

Про це йдеться у вечірньому зверненні глави держави в неділю, 29 травня.

“Провів нараду з керівництвом області, міста [Харків]. Подякував їм за те, що вони були і залишаються разом з харків’янами, разом з Україною і – що дуже важливо зараз – разом один з одним. У них співпраця на сто відсотків: армія, поліція, мер Харкова, обласна державна адміністрація – всі дійсно працюють на Перемогу і роблять це дуже ефективно.

На жаль, цього не  скажеш про місцеве керівництво по лінії Служби безпеки України. Я приїхав, розібрався, звільнив очільника Служби безпеки в області за те, що не працював на захист міста з перших днів повномасштабної війни, а думав тільки про себе особисто. Які мотиви – правоохоронці з’ясують”, – сказав Зеленський.

Як відомо, Роман Дудін був призначений Зеленським на посаду голови управління СБУ у Харківській області 25 березня 2020 року.

Читайте також:
Зеленський поїхав на Харківщину: оглянув позиції військових, вручив нагороди, провів нараду

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна