В Україні запустили платформу “Виробники в тилу”, де можна знайти якісні товари для військових

В Україні запустили платформу “Виробники в тилу” — це хаб українських виробників, які працюють на забезпечення потреб військових.

Головна мета платформи — зібрати перевірених виробників із якісним сертифікованим товаром та скоротити час на логістику і транспортування до військових.

Додатися до платформи може безкоштовно будь-який виробник. Головна умова – пройти перевірку, яка складається з 5 стадій:

1. Компанію перевіряють на зв’язки з Росією чи Білоруссю.
“Тим самим ми забезпечуємо, щоб серед пропозиції не було товарів навмисно поганої якості, яка шкодитиме військовим. Це можливо завдяки алгоритмам, наданих компанією YouControl”, — пояснюють волонтери, які створили платформу.

2. Товари, які потребують сертифікації (бронежилети, пластини) розміщуються тільки за наявності сертифікатів та результатів відстрілу.

3-5. Важливими критеріями допущення до хабу є: попередній позитивний досвід у інших волонтерів і відгуки самих військових щодо якості товару.

Платформа “Виробники в тилу” — один із напрямків проєкту “Робота в тилу” — платформи, де можна знайти роботу, волонтерські запити або запропонувати власну допомогу.

соціальна реклама

Читайте також:
В Україні запустили платформу для волонтерів “Робота в тилу”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна