Результативний “тест-драйв”: артилеристи за допомогою БПЛА Spectator знищили з “Піона” ворожу техніку. ВІДЕО

45-та окрема артилерійська бригада ЗСУ показала “результативний бойовий тест-драйв” українського безпілотника Spectator, завдяки якому українські артилеристи знищили з гармати “Піон” паливозаправник та кілька одиниць легкої бронетехніки російських окупантів.

“У підрозділі на передовій завжди є робота для безпілотників. Космічна розвідка якраз надала дані – є достойна ціль, ворожий об’єкт. Злітали безпілотником ввечері на дорозвідку, підтвердили – працюємо!” – розповіли в 45 оабр.

“Смачненьке” притримали на ранок, коли БПЛА знову вирушив на місце базування рашистської техніки.

“За підтримки гармати 2C7 чітко та обережно опрацювали. Гарячий запах українського “Піона”, а саме так називається ця гармата, – останнє, що відчули окупанти. У орків – мінус паливозаправник та декілька одиниць легкої бронетехніки. У нас – чудовий настрій від результативної співпраці!” – тішаться артилеристи.

І запрошують співпрацювати усіх виробників сучасного армійського спорядження та новітнього озброєння, адже мають чудовий реальний “полігон” для випробування їхньої продукції.

Читайте також:
80-та бригада ДШВ показала роботу протитанкістів. ВІДЕО

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 88 – 22.05.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна