Міста героїв і країни-друзі: збірна України зіграє наступні матчі в особливій формі. ФОТО

Українська асоціація футболу підтримала ініціативу президента Володимира Зеленського та допоможе зібрати гроші через платформу U24 для відбудови України.

Про це у вівторок, 10 травня, повідомив президент організації Андрій Павелко у фейсбуці.

Для збірної України розробили особливу форму з оригінальними елементами.

Перший – унікальне зображення карти України з кордонами у вигляді прапорів країн, які підтримують нас у війні проти російських окупантів.

Другий елемент – номери гравців, які зображені у вигляді назв українських населених пунктів, що найбільше постраждали від російської агресії.

Фото: пресслужба УАФ

“Головна команда України вийде на контрольні матчі в рамках підготовки до плей-оф ЧС-2022 в особливих футболках, які будуть виготовлені в обмеженій кількості! Головними складовими нового дизайну форми є напис – “United for Ukraine” та шеврон з графікою платформи U24.

Форма збірної U24 1 Форма збірної U24 2 Форма збірної U24 3
<
>
Фото: пресслужба УАФ

Після матчів частина футболок по одній буде передана кожному з населених пунктів, які згадані на формі, для місцевих музеїв. Інша частина лімітованої партії футболок буде виставлена на аукціон, а зібрані кошти передамо платформі United24″, – написав Андрій Павелко.

Читайте також:
УЄФА запровадила масштабні санкції проти футболу РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.