Попри війну: Залужний залучив Горбуліна до роботи над перспективною моделлю ЗСУ

Нову модель Збройних сил України головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний та начальник Генштабу ЗС Сергій Шаптала обговорили з академіком НАНУ Володимиром Горбуліним.

Про це головком повідомив у середу, 4 травня.

“Уже сьогодні попри всю складність поточної ситуації, ми працюємо над перспективною моделлю Збройних Сил. В її основі – високотехнологічні види озброєння і техніки, сучасні підходи до управління. Обговорили ці питання з академіком НАН України Володимиром Павловичем Горбуліним. Кожна зустріч з ним додає впевненості в успіху нашої держави, адже ми спираємося на досвід і знання Великих Українців, захищаємо своє і посилюємо світову архітектуру безпеки”, – написав він на сторінці ФБ. 

Раніше, нагадаємо, Головнокомандувач ЗСУ Залужний визнав потребу Збройних сил України в перспективі перейти на військову техніку лише натовського зразка.

Читайте також:
Через пів року армію доведеться перезасновувати, створювати ЗСУ 3.0, – Чмут

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна