Росіяни завдали ракетного удару по Одесі: пошкоджено релігійну споруду, є загиблі та поранені

доповнено

Російські окупанти завдали ракетного удару по Одещині. В обласному центрі – влучання по об’єктах міської інфраструктури, є загиблі та поранені.

Про це ввечері в понеділок, 2 травня, інформує пресслужба Одеської міськради з посиланням на Повітряне командування “Південь”.

“По Одещині завдано черговий ракетний удар. Є влучання в об’єкти міської інфраструктури Одеси, зокрема пошкоджено одну з релігійних споруд”, – йдеться в повідомленні.

“Ворог завдав ракетного удару по одному з об’єктів інфраструктури Одеси. На жаль, є загиблі та поранені”, – зазначив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

“Ми цього так не залишимо. Щоразу ці покидьки діють як звичайні терористи, а з терористами у нас розмова одна. Ми будемо їх знищувати, доки жодного живого окупанта не залишиться на українській землі!”

Внаслідок ракетного удару загинув 15-річний хлопець, неповнолітня дівчина потрапила до лікарні. З трьома людьми працюють психологи.

Всього в будівлі, в яку влучила ракета, було п’ятеро людей, повідомила начальниця пресцентру Сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, в результаті ракетної атаки зруйнований також дах церкви Московського патріархату.

Пресслужба ДСНС показала на відео ліквідацію пожежі у зруйнованій будівлі:

Читайте також:
ДБР затримало в Одесі 12 диверсантів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна