Зеленський змінив постійного представника президента в Криму

Володимир Зеленський призначив на посаду постійного представника президента України в АР Крим Тамілу Ташеву, яка останні роки працювала на посаді заступника постійного представника.

Про це йдеться у відповідному указі глави держави, повідомляє офіс президента.

Іншим указом Зеленський звільнив з цієї посади Антона Кориневича.

Також звільнено з посади першої заступниці постійного представника президента України в АРК Дар’ю Свиридову.

Заступником постпреда Ташевої став Денис Чистіков.

Як зазначили в офісі президента, відповідні кадрові зміни були заплановані ще до загострення збройної агресії РФ.

Зеленський подякував Кориневичу та Свиридовій за командну роботу та “спільні зусилля з наближення деокупації Автономної Республіки Крим і міста Севастополя”.

“Держава активно бореться за повернення території Кримського півострова, не забуваючи й про людей, заради яких триває ця боротьба. Деокупація та реінтеграція Криму – це стратегічна робота, яку розпочала команда, призначена президентом України Володимиром Зеленським у 2019 році, і яка буде продовжена”, – наголосили в ОП.

Там також запевнили, що, “як неодноразово наголошував глава держави, жодних компромісів щодо суверенітету й територіальної цілісності України не може бути й не буде”.

“Війна Росії проти України почалася з окупації Кримського півострова та має завершитися поверненням українського прапора до Автономної Республіки Крим і міста Севастополя”, – підкреслюється в повідомленні.

Читайте також:
До офісу представництва президента в АРК у Херсоні вдерлися окупанти

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 61 – 25.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна