Число загиблих від ракетного удару росіян по Одесі зросло до восьми. ОНОВЛЕНО

Уже відомо про вісьмох загиблих і 18 поранених унаслідок ракетного удару російських військових злочинців по Одесі.

Про це після надвечір у суботу, 23 квітня, повідомили керівник офісу президента Андрій Єрмак, пресслужба ДСНС та мер Геннадій Труханов.

За даними Єрмака станом на 17-ту годину, ішлося про 5 загиблих і 18 поранених. Серед убитих — тримісячна дитина.

При цьому кількість загиблих може зрости.

Під завалами є люди, розбір завалів триває, зазначила начальниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил охорони та оборони Півдня України Наталя Гуменюк.

О 18:30 пресслужба ДСНС повідомила про шостого загиблого внаслідок влучання ракети в житловий будинок.

“23 квітня близько 14:35 у Київському районі Одеси внаслідок ворожого обстрілу сталося влучання боєприпасу в 16-поверховий житловий будинок з подальшим загоранням квартир на 4-му та 5-му поверхах. О 15:54 пожежу локалізовано на площі 220 м кв. Близько 17:00 – ліквідовано.
На даний час відомо про загибель 6 осіб, з яких 1 дитина, постраждало 18 осіб. З-під завалів врятовано двох людей, евакуйовано 86 мешканців. Від ДСНС залучено 96 рятувальників та 18 одиниць техніки. Роботи тривають”, – розповіли рятувальники.

Пізніше мер Геннадій Труханов заявив про вісьмох загиблих.

Як відомо, 23 квітня з 14:00 до 15:00 російські літаки стратегічної авіації з акваторії Каспійського моря запустили по Одесі близько шести крилатих ракет. Дві ракети були знищені українською ППО. Інші ракети вразили військовий об’єкт та два житлові будинки.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 59 – 23.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна