Резніков і кіт нагородили героїв оборони Мощуна. ВІДЕО

Міністр Олексій Резніков нагородив воїнів Сил оборони, які зупинили навалу російських окупантів у селі Мощун на північній околиці Києва.

Нагородження відбулося вдень у четвер, 22 квітня, в самому цьому населеному пункті Бучанського району.

“Сьогодні мав за честь відзначити наших Героїв, які також звільняли Київщину від московитської навали. Які продовжують боронити нашу землю, нашу Україну.
Із воїнами я зустрівся на Київщині у вщент зруйнованому Мощуні. Тут окупанти застосовували все можливе озброєння, в тому числі – ракети та авіацію.
Мощун був у переліку населених пунктів, які було конче необхідно взяти окупантам, аби вийти до Києва.
Завдяки нашим воїнам, завдяки мужнім мешканцям села, вони (росіяни) зазнали поразки. Вбивці і мародери не змогли втримати Мощун, не змогли просунутися далі. Отримавши важкі, втрати окупанти були вимушені тікати до Білорусі”, – прокоментував Резніков.

Пресслужба міністра оборони поширила зворушливе відео з церемонії нагородження, де на першому плані перед строєм військовослужбовців – місцевий кіт.

Читайте також:
“Історія про 300 спартанців”: Генштаб розповів, як бійці 72 омбр стримали прорив окупантів на Київ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна