Розробники гри S.T.A.L.K.E.R. зібрали $800 тисяч для фонду “Повернись живим”

Українська студія GSC Game World, яка є розробником популярної комп’ютерної гри  S.T.A.L.K.E.R., зібрала 800 тисяч доларів для фонду “Повернись живим”.

“Благодійний розпродаж ігор GSC Game World завершено. Разом з вами нам вдалося зібрати понад 800 000 доларів. Дякуємо! Після сплати податків та комісій всі кошти будуть передані до Благодійного фонду “Повернись живим“, – зазначається на офіційній сторінці компанії у твітері.

Кошти були зібрані на благодійному розпродажі ігор, який тривав з 4 по 11 квітня.

“Ми це будемо пам’ятати. Завжди”, – наголосили автори “Сталкера”.

Один із постерів, які GSC Game World використовували для збору коштів на допомогу ЗСУ

Як писала “Новинарня“, в січні GSC Game World повідомила про перенесення релізу дуже очікуваної гри S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl з квітня на грудень 2022 року.

Це спричинило великий резонанс серед геймерів з усього світу. Пов’язавши затримку з можливим вторгненням Росії (про що тоді активно попереджали західні розвідки), фанати гри грозилися масово їхати воювати за Україну, щоб пришвидшити перемогу українського війська і, відповідно, вихід продовження улюбленої гри.

Читайте також:
Через перенесення релізу гри “Сталкер 2” геймери з усього світу збирають “добровольчі батальйони”, щоб захищати Україну від РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.