Сирський обмінявся досвідом з оборони Києва із захисниками Харкова

Командувач Сухопутних військ ЗС України генерал-полковник Олександр Сирський поділився досвідом оборони Києва із захисниками Харкова.

Про це в середу, 13 квітня, повідомила пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

Разом із командувачем Сухопутних військ ЗС України підтримати захисників Харкова прибули заступник керівника Офісу Президента України Роман Машовець, командувач Національної Гвардії України генерал-лейтенант Юрій Лебідь та представники інших складових Сил оборони.

Під час зустрічі з командуванням Сил оборони Харкова та представниками військово-цивільної адміністрації обговорили питання взаємодії різних складових Сил оборони, спільної координації дій та обмінялись досвідом в організації оборони міст.

“Хочу відзначити стійкість та хоробрість харківських захисників та подякувати оборонцям міста за незламний бойовий дух. Нещодавно ми відкинули ворога від столиці, завдавши йому великих втрат. Наш досвід в обороні Києва обов’язково знадобиться вам”, – цитує Сирського пресслужба ГШ.

Командувач Сухопутних військ ЗС України нагородив найкращих воїнів відомчими відзнаками, нагородною зброєю та цінними подарунками Міністерства оборони України, Генерального штабу та Сухопутних військ ЗС України.

Читайте також:
Командувач оборони Києва Сирський отримав Героя України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна