“Побыстрее убивай всех украинцев и приезжай домой”: російські школярі закликають швидше вбивати українців

Російські школярі просять своїх родичів-військових “швидше вбивати українців”.

Про це йдеться в телефонній розмові окупанта на ім’я Валерій Бабаєв з домом, яку перехопила Служба безпеки України й оприлюднила у середу, 6 квітня.

“Прошу тебя: побыстрее убивай всех украинцев и приезжай домой”, – так пише сестра своєму братові-окупанту. А той, сміючись, вихваляється цим у телефонній розмові з родичкою, лагідно називаючи її “крысообразная”.

Також вояк запитує, чи збирають у Росії волонтерську допомогу для української кампанії. “Так”. Постає питання – для російської армії чи для громадян України на окупованій території?

“Пошли они на хер, эти люди”, – підтакує йому жінка, “яскраво демонструючи усю миролюбність і доброту “народа-асвабадітєля”.

 

“Мабуть, така зла, бо родич не встиг блендер намародерити? І не встигне. Бо у Бабаєва Валерія (як і в інших рашистів) більше шансів повернутися додому в чорному пакеті”, – ідеться в коментарі СБУ.

Читайте також:
“Позавчера алабая захреначили”: окупанти почали їсти собак і ґвалтувати неповнолітніх. ПЕРЕХОПЛЕННЯ СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна