Приклад Ріббентропа: російських дипломатів також має чекати справедливе правосуддя

Данило Лубківський
громадський діяч, дипломат, Надзвичайний і Повноважний посланник України 1-го класу, у 2014 році – заступник міністра закордонних справ

(FB)

Першим у спортзалі Нюрнберзької тюрми було страчено міністра закордонних справ Ріббентропа. Йому зав’язали руки. Підвели до ешафоту. Дали можливість сказати останнє слово. Він говорив про мир у всьому світі. Потім кат відкрив люк. Злочинець повільно конав на мотузці п’ятнадцять хвилин…

У Нью-Йорку російські дипломати панічно намагаються першими провести засідання Ради Безпеки ООН, щоб умити руки від воєнних злочинів у Бучі та Ірпені.

Вони будуть брехати і відвертатися від відповідальності.

Їм треба нагадати про Ріббентропа.

Усіх російських дипломатів, які по всій планеті свідомо спотворюють правду про воєнні злочини Росії в Україні і виправдовують війну на знищення Українського народу, агресію проти нашої держави та окупацію її земель, необхідно буде назвати поіменно.

Їх треба назвати поіменно разом зі списками військових убивць і пропагандистів.

Лавров. Карасін. Рябков. Грушко. Небензя. Гатілов. Захарова. Десятки, сотні інших.

Кожного, хто втілював і захищав злочини проти України, має чекати справедливе і законне правосуддя.

Ми не вибачимо і не забудемо.

Читайте також:
Євген Дикий: Світ після Бучі


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна