Росіяни завдали нового удару по авіабазі у Василькові, є жертви

Російські війська завдали нового ракетного удару по аеродрому в місті Васильків на Київщині.

Про це вдень у неділю, 3 квітня, повідомляє Повітряне командування “Центр” ПС ЗСУ.

“Дана територія була обстріляна ворожими ракетами місяць тому і зазнала значних руйнувань, майже всі приміщення згоріли від ракетного удару. Нині ж орки знову влучили в будівлю штабу, яка вже була зруйнована. На даній території також дислокувався навчальний центр і цивільний коледж, який своїми силами громада почала відновлювати після пожежі.
Але російські окупанти підступно стріляють, не полишаючи практику залякування мирного населення”, – ідеться в повідомленні ПвК “Центр”.

Зазначається, що на території, куди сьогодні прилетіла ракета, працівники закладу наводили порядок на вулиці і в будівлях.

За попередніми даними, декілька працівників отримали поранення. Їх евакуювали до місцевого лікувального закладу. Один із потерпілих – у критичному стані під наглядом лікарів.

Рятувальні служби розбирають завали та шукають живих людей.

В ПвК також зазначили, що частину ракет під час обстрілу вдалося збити нашим системи протиповітряної оборони.

Як відомо, авіабаза у місті Васильків, ща на південний захід від Києва, — пункт постійної дислокації 40-ї бригади тактичної авіації.

Читайте також:
Ворог завдав повітряних ударів по Одесі

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 39 – 03.04.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна