На Миколаївщині снайпер 79 одшбр зупинив ворожу колону і взяв у полон російського офіцера

У Миколаївській області воїн 79-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом зупинив головну машину колони загарбників та взяв у полон російського офіцера.

Про це вдень у четвер, 31 березня, повідомила пресслужба командування Десантно-штурмових військ ЗСУ.

“Снайпер розвідувального підрозділу 79-ї окремої десантно-штурмової бригади (…) Микола Б. виконуючи бойове завдання в районі одного з населених пунктів Миколаївської області під час руху ворожої колони влучним пострілом зупинив першу броньовану машину “Рись” 34-ї окремої мотострілецької бригади (гірської) ЗС РФ”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зупинка передової автівки викликала затор для руху всієї ворожої колони.

Цим одразу скористались воїни десантно-штурмового підрозділу, які з гранатометів та кулеметів почали розстрілювати окупантів.

Зазнавши втрат, противник зупинив наступ та змушений був відійти. Також у цьому бою Микола Б. захопив в полон офіцера окупаційних військ Російської Федерації.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 36 – 31.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна