ЗСУ звільнили село під Черніговом, з якого окупанти обстрілювали гуманітарний коридор, – ЗМІ

Збройні сили України звільнили село Слобода в Чернігівському районі, приблизно на 15 км на південь від обласного центру.

Як передає “Новинарня“, про це ввечері в середу, 30 березня, повідомив журналіст “1+1” Андрій Цаплієнко з посиланням на військових.

“Новина дня. Українські військові з боєм вибили російських окупантів із села Слобода на Чернігівщині. Відео мені щойно відправили наші воїни. Пишаюся дружбою з цими героїчними людьми. Кажуть, люди плакали та обіймали їх, коли українська армія входила в село”, – зазначив Цаплієнко.

За його словами, зі Слободи російські окупанти донедавна обстрілювали “гуманітарний коридор” у Чернігів, де Цаплієнка днями поранило уламком (в районі сусіднього села Анисів).

“Тож, Андрію, цей штурм я присвячую тобі”, – переповів Цаплієнко слова свого товариша з бригади, яка звільнила населений пункт.

Він поширив відео, на якому зафіксовано, як горить російський танк Т-72.

Читайте також:
На Чернігівщині ЗСУ розбили підрозділ логістики рашистів. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна