“Це мистецтво”: ЗСУ із 120-мм міномета влучили в російський танк на ходу. ВІДЕО

Українські військові із 54-ї механізованої бригади ЗСУ імені гетьмана Івана Мазепи здійснили пряме влучання у ворожий танк на ходу зі 120-мм міномета.

Про це у середу, 30 березня, повідомили у Фонді “Повернись живим”.

“Приємно бачити, як устаткування, яке команда «Повернись живим» передає фронтовим підрозділам, приносить відчутний результат й допомагає нашим захисникам бити російського агресора, завдавати йому відчутних ударів.

Нещодавно Фонд забезпечив воїнів з підрозділу К2 54 омбр транспортом та дронами, і ось наслідок — пряме влучання у танк на ходу зі 120-мм міномета! Ворожа техніка палає, а окупанти рятуються втечею (поки можуть)”, – йдеться в повідомленні фонду.

Керівник військового відділу фонду “Повернись живим” Андрій Римарук називає таке результативне відпрацювання наших військових “мистецтвом”.

“Влучити 120-ю міною в танк на ходу – це мистецтво! К2 – це найкраща команда військових, польових митців. Скоріше, мисливців і найкращих учнів інструкторських напрямків фонду”, – написав Андрій у ФБ. 

Читайте також:
“Мангал” не поміг: 128-ма бригада показала знищення “джавеліном” “захищеного” танка Т-72Б3

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна