ЗСУ звільнили село Гусарівка на Харківщині. ФОТО

Підрозділи Збройних сил України та тероборони вибили російських окупантів із села Гусарівка, що на південь від окупованої Балаклії в Харківській області.

Про це вранці 27 березня повідомляють Центр стратегічних комунікацій Spravdi з посиланням на ЗСУ та волонтер із Харкова Роман Донік.

“Захисники України звільнили село Гусарівка (Харківська область). Гусарівка була окупована силами 2 БТГр російських окупантів за підтримки підрозділів російського спецназу”, – розповіли в центрі страткому.

Зазначається, що українські військові знищили тут близько 60 одиниць ворожої техніки. Втрати особового складу уточнюються, але рахунок “за сотню”.

Цю ж інформацію підтверджує волонтер Донік, який виклав у соцмережі фото знищеної техніки окупантів.

Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-10_ Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-10 Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-37_ Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-34 Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-32 Збройні сили України вибили окупантів із села Гусарівка - Харківська область photo_2022-03-27_11-29-15
<
>

Частину тих самих фото об 11-й годині в неділю оприлюднила і пресслужба Генерального штабу ЗСУ.

“Сили оборони України зі складу Сухопутних військ ЗС України та Територіальної оборони ЗСУ продовжують громити російських загарбників на Харківщині. Ворог зазнає втрат та у паніці тікає, кидаючи техніку”, – зазначили в Генштабі.

Нагадаємо, раніше повідомляли, що ЗСУ звільнили село Вільхівка за кілька кілометрів від Харкова, знищили близько 70 окупантів та 27 взяли в полон.
Також голова ОВА інформував, у Харківській області українська армія звільнила кілька населених пунктів у напрямку Малої Рогані.

Читайте також:
У боях за Харківщину загинув лідер формування “Фрайкор” Георгій Тарасенко

На Харківщині ЗСУ знищили комплекс РЕБ, пів сотні окупантів та взяли в полон “Л/ДНРівців”, – ОВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна