СБУ оприлюднила розмову росіян: окупанти сподівалися до 25 березня повернутися додому

Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис розмови російського окупанта з дружиною, з якої випливає, що, серед іншого, російські військові сподівалися повернутися додому 25 березня.

Матеріал опублікували в мережі у п’ятницю, 25 березня.

“Мрії російських загарбників розбиваються так само швидко, як міфи про непереможну армію “асвабадітєлєй”. Так, окупанти сподівалися 25 березня вже повернутися додому. Принаймні їм це обіцяли. А сьогодні їхня єдина надія на порятунок – потрапити під потенційну ротацію”, – йдеться в повідомленні СБУ.

“Честно, сегодня уже ехали, надеялись, что нас выводят, но чего-то заехали, бл***, в деревню и встали здесь”, – говорить окупант у перехопленій СБУ розмові з південного напрямку (згадується Армянськ у Криму).

Путінський вояка зізнається, що вони просто тікають під постійним вогнем наших захисників. Окупанти навіть залишили своїх командирів, потім шукали їх, але ті, “скоріш за все, потрапили у полон чи загинули”.

Також російський військовий розповідає про прапорщика, в якого поїхав дах, тож у нього довелося забрати зброю. Тому дезертирство – звичайна річ. Частина окупантів уже втекли у Крим.
“Зате живі”, – відповідає дружина росіянина.

Читайте також:
“Пойду взламывать квартиры, высоток тут дох*я”: росіяни на Київщині “виправдовують відрядження” мародерством

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна