Десатники 80-ї бригади ліквідували групу диверсантів. ФОТО

Десатники 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ ліквідували диверсійно-розвідувальну групу противника.

Про це в Командуванні ДШВ повідомили у середу увечері, 23 березня.

“В одній з областей України підрозділами 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ успішно знищено диверсійно-розвідувальну групу противника. Російські диверсанти використовували цивільний транспорт різних типів для подальшого здійснення в наших тилових містах і селах диверсій та провокацій. Однак вони були успішно виявлені та знищені українськими десантниками”, – йдеться в повідомленні. 

спалена техніка росіян знищені росіяни - кусок руки знищені росіяни
<
>

“Також вчергове закликаємо наших громадян! Брати та сестри, долучайтеся до виявлення та нейтралізації диверсантів противника, про помічених підозрілих осіб негайно повідомляйте правоохоронні органи або підрозділи Збройних Сил України. При можливості, – знищуйте цих потвор усіма наявними сила та засобами”, – додали в ДШВ. 

Читайте також:
Десантники 80-ї бригади з ПЗРК “Ігла” збили російську крилату ракету, котра летіла на Кропивницький

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна