Росія планує перекинути в Україну свої підрозділи з Вірменії, – Генштаб

Росія планує перекинути в Україну свої підрозділи з Вірменії.

Про це йдеться в повідомленні Генштабу у п’ятницю увечері, 18 березня.

“Продовжуючи спроби відновити боєздатність окремих підрозділів, що беруть участь у бойових діях, військове керівництво Російської Федерації планує перекинути на територію України деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази, що у Вірменії”, – йдеться в повідомленні.

Також підтверджуються факти відмови окремих військовослужбовців РФ від участі у бойових діях, що обумовлено низьким рівнем морально-психологічного стану російських окупантів після зіткнень з українськими силами оборони.

“Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях”, – наголошують у ГШ.

Читайте також:
Командира бригади спецпризначенців РФ усувають з посади через провал операції в аеропорту Гостомеля, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна