Шварценеггер звернувся до росіян. ВІДЕО

Голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян із довгою ілюстрованою промовою щодо війни в Україні, намагаючись донести правду, яку від них приховують.

Відеоролик поширюють у соцмережах 17 березня.

Актор і політик згадав свої зв’язки з російським народом, свого батька, який воював за Третій рейх під Ленінградом і потім все життя спокутував провину – таку саму, яку спокутуватимуть російські солдати, котрі прийшли з війною в Україну.

Кінозірка спростувала міф про потребу “денацифікацію” України.

Шварценеггер заявив, що це “незаконна” війна без жодного приводу, яку розв’язав уряд Росії у власних інтересах. Він показав страшні кадри воєнних злочинів військ РФ в Україні, закликав поширювати його звернення та припинити війну.

“Це не війна російського народу”, – сказав Шварценеггер.

“Я з важким серцем говорю вам, що тисячі російських солдатів убиті. Вони опинилися між українцями, які борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, яке воює заради завоювання”, – вважає актор.

“Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ та російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це — пропаганда та дезінформація. (…) А президенту Путіну я скажу: ви розпочали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну”, – сказав “Термінатор”.

Відео:

Читайте також:
Унаслідок нової атаки росіян на Чернігів загинув громадянин США

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна