Мер Мелітополя виступив із першим після звільнення з полону зверненням. ВІДЕО

Мер Мелітополя Іван Федоров, якого вчора звільнили з полону окупантів, подякував мешканцям і друзям міста та президенту України.

Про це він заявив у своєму першому після звільнення зверненні.

“Я хочу подякувати кожному мелітопольцю, який, не побоявшись опинитися в полоні, не побоявшись репресій, не побоявшись допитів, відстоював свою позицію. Виходив на мітинги, демонстрації, декларуючи тим самим, що ми – вільний народ, ми – українці, ми – мелітопольці. У нас так прийнято – відстоювати свої інтереси”, – сказав він.

За словами Федорова, перебуваючи щодня в інформаційному вакуумі, в ізоляції, він відчував, що за нього борються.

Він також подякував друзям міста, які зробили все можливе та неможливе для його звільнення, і президенту України Володимиру Зеленському за те, що звільнення стало можливим так швидко.

Федоров планує незабаром розповісти про усе детально і поговорити про плани.

“І абсолютно точно я впевнений у тому, що разом з командою незабаром піднімемо наш, український прапор над центральною площею Мелітополя. А ті, хто його знімав, абсолютно точно не будуть жити в нашому прекрасному місті. Слава Україні!” – підсумував він.

Читайте також:
Мера Мелітополя Івана Федорова звільнили з полону завдяки спецоперації

Мера Мелітополя обміняли на 9 російських строковиків, – ОП

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна