Росіяни знищили в Україні вже 3,5 тис. об’єктів інфраструктури, – МВС

Російські агресори вже знищили в Україні 3500 об’єктів інфраструктури. Зокрема 230 об’єктів транспортної інфраструктури, 165 об’єктів життєзабезпечення населення – такі як електропідстанції та газопроводи – повністю або частково зруйновані.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Денис Монастирський під час прямого включення до національного телемарафону, інформує телеграм-канал МВС.

“Зруйновані заклади освіти – повністю або частково – 72 об’єкти. Заклади охорони здоров’я – 21 об’єкт. Житлові будинки – кількість змінюється щодня, зараз це понад 2700 зруйнованих будинків. Заклади соціальної сфери – 10. Інші об’єкти, серед яких є будівлі Державної служби з надзвичайних ситуацій, Національної поліції тощо – понад 400”, – сказав Монастирський.

Читайте також:
Росіяни з кораблів атакували Маріуполь і розстріляли мирного мешканця з танка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна