Українська ППО збила ще чотири ворожі літаки, три гелікоптери і БПЛА

За добу 13 березня сили протиповітряної оборони України збили чотири літаки, три вертольоти та безпілотний літальний апарат російських окупантів.

Про це повідомило Командування Повітряних сил ЗСУ на своїй сторінці у фейсбуці.

“На одному зі стратегічних напрямків на Київщині група ворожих літаків типів Су-35, Су-34 та Су-25 намагалася завдати ракетно-бомбових ударів по оборонних позиціях українських захисників.

Поки винищувачі ПС вели позиційне повітряне протистояння із переважаючими силами окупантів, протиповітряна оборона ЗСУ випустила зенітні ракети по ворожих повітряних цілях”, – зазначається в повідомленні.

Попередньо зафіксовано три влучання по літаках противника. Також зенітні ракетні війська інформують про ураження трьох вертольотів росіян і одного БпЛА.

Як писала “Новинарня“, раніше 13 лютого оперативне командування “Північ” повідомило, що їхня ППО уразила літак рашистів.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 19 – 14.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.