Оновлені дані: внаслідок ракетного удару РФ по Яворівському полігону 35 загиблих, 134 поранених

Львівська обласна військова адміністрація оприлюднила уточнену інформацію щодо нічного обстрілу Міжнародного центру миротворчості та безпеки у Старичах (Яворівський полігон) 13 березня.

“На 12:00 майже всі пожежі на території Міжнародного центру ліквідовані, вибухотехніки та інші фахівці дообстежують територію, розібрали велику частину завалів. Відтак, мушу повідомити, що, на жаль, ми втратили більше героїв: 35 осіб загинули в результаті обстрілу… Ще 134 з різним ступенем ураження перебувають у шпиталі”, – ідеться в дописі у телеграмі голови Львівської ОВА Максима Козицького.

Команда Львівської ОВА зазначила, що буде оновлювати дані.

“Від імені всієї Львівщини висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Ми не забудемо жодного Героя і не пробачимо жодного окупанта!” – зазначив голова області.

Також він закликав відстежувати потреби військового шпиталю прошу відстежувати на сторінці Фундації підтримки медицини для військових, адже медики зараз потребують нашої допомоги.

Як відомо, у ніч на 13 березня російські окупанти обстріляли ракетами Міжнародний центр миротворчості та безпеки на Львівщині (Яворівський район).
Авіаудар вчинили з акваторії Чорного та Азовського морів. Літаки підняли в Саратові. Загалом окупанти випустили більше 30 ракет. Спрацювала українська система протиповітряної оборони, частину ракет ЗСУ збили в повітрі, однак частина долетіли до цілі.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 18 – 13.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна