У Броварському районі ЗСУ розбили танкову колону ворога, командир полку окупантів знищений. ВІДЕО

доповнено

У мережі показали розгром колони російських танків у Броварському районі, на північний схід від Києва.

Відео, на якому удар по колоні бронетехніки РФ показано з неба, супроводжується радіоперехопленням доповіді командування окупантів.

Вони повідомляють про важкі втрати свого 6-го полку: “Колона потрапила в засідку, командир полку загинув… Била артилерія, танки, з безпілотника “Байрактар”, щодо решти втрат розбираємося”.

Як можна побачити, вогневі ураження відбувалися в різних місцях, зокрема й у межах населеного пункту. Решта колона окупантів розвернулася й відступила.

Також оприлюднено окремі відео зі знищеною технікою ворога, що стоїть або горить.

За даними з соцмереж, ударів завдавали 72-га механізована бригада ім. Чорних запорожців та ветерани “Азова”.

Як стало відомо, в Броварському району Київської області значних втрат в особовому складі та техніці зазнала батальйонно-тактична група 6-го танкового полку (Чебаркуль) 90-ї танкової дивізії Центрального військового округу. Ліквідований командир полку – полковник А. Захаров, інформує пресслужба Головного управління розвідки МО України.

“У результаті значних втрат БТГр 6-го танкового полку разом з БТГр 239-го танкового полку 90-ї танкової дивізії були змушені відступити та перейти до оборони”, – повідомили в ГУР МОУ.

Нагадаємо, напередодні головком ЗСУ Залужний повідомляв, що придані одній з бригад Сухопутних військ підрозділи ПТРК зі складу бригади Сил територіальної оборони міста Києва та однієї з бригад спеціального призначення в бою за столицю знищили шість танків та один БМП окупантів.

Читайте також:
ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 15 – 10.03.2022. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Тероборона Києва знищила шість танків росіян “експортними” ПТРК для арабів. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.