Під Харковом розбили колону російської техніки з обладунками ОМОНу. ВІДЕО

Бійці Збройних сил України на Харківщині знищили колону російської техніки, яка належала ОМОНу (загону міліції особливого призначення) РФ. Окупанти везли сюди щити і кийки, вже щоб розганяти мітинги.

Відео зі знищеною колоною вранці 6 березня розміщено в українському Telegram-каналі “Оперативний ЗСУ”.

Розбиті авто розтягнулися на кілька сотень метрів, а на снігу було розкидано щити та шоломи, які є частиною амуніції ОМОНу.

“Дивіться друзі, розбита колона росіян. Не знаю скільки, здоровенна, розбили в пух і прах. Дивіться, вони їхали зі звичайними щитами, шоломами. Вони думали, що у нас проканає як у Москві, Пітері чи іншому російському місті, але не вийшло “, – сказав автор відео.

Він зазначив, що ОМОН не доїхав до Харкова, а зупинився на під’їздах до міста і залишився тут на віки вічні. Під снігом лежать тіла загиблих окупантів.

Читайте також:
КОРД Київської області спалив два російські танки. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна