У Гостомелі окупанти розстріляли 80-річного пенсіонера, який відмовився їх годувати

У захопленому російською армією селищі Гостомель під Києвом загинув 80-річний Микола Мамчур, який відмовився годувати окупантів.

Про це ввечері в суботу, 5 березня, повідомляє Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

” Черговий нелюдський злочин окупантів: в Гостомелі вбито 80-річного Миколу Мамчура. Українського пенсіонера застрелили просто на порозі власного будинку”, – розповіли в Центрі страткому.

“80-річний Микола Мамчур, який все життя прожив у Гостомелі, до пенсії працював на скляному заводі, відмовився годувати непроханих гостей.
Як повідомляє журналіст Ігор Чичкан, «старого вбили усвідомлено та безжально… просто тому, що могли це зробити»”, – ідеться в дописі на ФБ-сторінці.

“Не забудемо. Не пробачимо. Помстимося за кожного. Земля горітиме під ногами у рашистів”, – заявляє Центр страткомунікацій.

Читайте також:
“Танкіст не полінувався розвернутись і спалити авто з дівчиною”: кадри для Гааги з села Гурівщина під Києвом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна