“Холодний Яр” проти “200-ї бригади”: яке розмаїття техніки відбили у ворога. ВІДЕО

Танки, бронемашини, “Буратіно”, бензовози, КамАЗи – російська армія під ударом ЗСУ на Харківщині покидала свою техніку і втекла.

Про це повідомляє 93-тя окрема механізована бригада “Холодний Яр”, яка й завдала удару.

Боєць 93 омбр “Сокіл” жартома називає розбитого противника “200-ю бригадою”.

Пресслужба “холодноярців” зафіксувала розбиту і трофейну техніку на відео – загалом близько 30 одиниць.

Серед цієї маси – танк Т-80БВМ сучасної модифікації, що має доопрацьований газотурбінний двигун ГТД-1250 потужністю 1250 к.с., комплекс модульного динамічного захисту “Релікт”, протикумулятивні екрани, новий багатоканальний приціл навідника “Сосна-У”, що включає візирний, тепловізійний, далекомірний канали і канал управління ракетою.

Нагадаємо, 4 березня підрозділи ЗС України успішно перейшли в контрнаступ під Харковом.

5 березня після полудня Генштаб ЗСУ повідомив: “Під Харковом підрозділи Збройних сил України перейшли до контрнаступу. Це стало можливим через незламність українського народу, відсутність підготовлених резервів росіян, деморалізацію окупаційних військ та не в останню чергу через зраду зрадників – відхід підрозділів російських окупаційних військ з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України”.

відео: Ірина Рибакова

Читайте також:
93-тя бригада на окремих ділянках відтіснила росіян до державного кордону


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.