На Київщині російські окупанти вбили дитячу лікарку Марину Калабіну, яка везла пораненого

1 березня від рук російських окупантів на Київщині загинула дитячий лікар Марина Калабіна, яка везла пораненого небожа для госпіталізації.

Як передає “Новинарня“, про це ввечері у вівторок повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.

“Сьогодні російські терористи забрали життя медика – Марини Калабіної!!! Лікарки-анастезіологині Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії. Лікаря від Бога.
Її машину розстріляли, коли вона везла пораненого племінника до лікарні з села Кухарі на Київщині (Вишгородський район – “Н”)”, – розповів міністр у фейсбуці.

“Це нелюди, терористи, і це точно не має залишитись безкарним!”

– наголосив Ляшко.

“Зранку я звертався до російських медиків із закликом засудити дії тирана, вийти на площі з вимогою зупинити війну і стати на захист колег, українських медиків.
Ввечері – чергова смерть лікаря, і мої слова: ідіть ви окупанти, на хуй, разом зі своїм кораблем! Ми вам цього не пробачимо!” – заявив міністр.

Читайте також:
Внаслідок обстрілу телевежі в Києві загинули п’ятеро людей, – ДСНС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна