“Будьте ви прокляті, тварюки”, – голова ДПСУ Дейнеко в офіційному листі білоруському “колезі”

Голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко надіслав своєму білоруському колезі офіційний лист, у якому, не добираючи “офіційні” слова, висловив зневагу влади Білорусі за те, що вона веде війну проти України разом із Росією.

Копію листа Дейнеко опублікував на своїй сторінці у фейсбуці.

Голова Держприкордонслужби наголосив, що відкрита воєнна агресія Російської Федерації проти України здійснена “при повному сприянні Республіки Білорусь”.

“Російські підрозділи на українсько-білоруській ділянці кордону за сприяння Республіки Білорусь завдають ракетно-бомбових ударів, знищуючи цивільні об’єкти України, убиваючи мирне населення, зазіхаючи на державний суверенітет і територіальну цілісність України з метою встановлення окупаційного контролю.

Республіка Білорусь разом із Російською Федерацією веде війну проти України, нехтуючи норми міжнародного права, елементарні норми людської моралі та цінності життя”, – наголосив Дейнеко.

Лист завершується запевненням: “МИ ПЕРЕМОЖЕМО! БУДЬТЕ ВИ ПРОКЛЯТІ, ТВАРЮКИ!”.

“З ПРЕЗИРСТВОМ, голова Державної прикордонної служби України генерал-майор Сергій Дейнеко”, – підписався очільник ДПСУ.

Читайте також:
З Білорусі запустили чотири балістичні ракети по Україні

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. День 3 – 26.02.2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна