На Київ летять 18 російських Іл-76 для висадки десанту – Bellingcat

Керівник групи журналістів-розслідувачів Bellingcat заявив, що за його даними з російського Пскова у напрямку Києва вилетіло 18 транспортних літаків Іл-76 для висадки десанту.

Про це Грозєв повідомив на своїй сторінці у твітері.

При цьому він послався на джерела в українській владі.

“Джерела в українській владі сказали мені, що 18 транспортних літаків Іл-76 вилетіли з Пскова в напрямку до Києва, і прибудуть до столиці за годину.

Єдине можливе пояснення – що росіяни мають на меті захопити й підкорити Київ, щоб встановити маріонетковий уряд уже сьогодні (24 лютого). Поки увесь світ спостерігає за цим і майже нічого не робить”.

Своє повідомлення Грозєв опублікував о 17:58 за Києвом.

Раніше міністерство оборони США заявило, що Росія готує план повалення легітимного українського уряду та встановлення своїх маріонеткових керівників, щоб примусити Україну до миру на умовах, вигідних Кремлю.

Читайте також:
Російські провокації є частиною одного складного сценарію. Тепер Москва мусить вносити зміни, а це призводить до помилок, – Bellingcat

ХРОНІКА ОБОРОНИ УКРАЇНИ. ОНОВЛЮЄТЬСЯ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна