“Процент ураження – 100%”. Відео “Новинарні” із масового застосування ПТРК NLAW, Javelin та M-141 на Рівненському полігоні

“Військовослужбовці продемонстрували високий рівень злагодженості та взаємодії”, – так головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Валерій Залужний підсумував активну фазу тактичних навчань, що відбулася в рамках командно-штабних навчань “Заметіль-2022” 16 лютого.

Цього дня на Рівненському полігоні підрозділи Збройних сил України та інших сил безпеки й оборони “відпрацювали варіанти асиметричних дій в умовах ведення бою в прикордонній смузі, у тому числі спільні дії сил спротиву та підрозділів механізованої бригади” (14 омбр імені князя Романа Великого).

Була застосована бойова авіація, вітчизняні та іноземні безпілотні авіаційні комплекси, серед іншого Bayraktar ТВ2, ствольна артилерія, реактивні системи залпового вогню, засоби протиповітряної оборони. А головне – застосовані сучасні протитанкові керовані ракети вітчизняного виробництва “Стугна-П”, “Корсар”, а також надані партнерами по НАТО в останні тижні у великих кількостях ПТРК NLAW, FGM-148 Javelin, SMAW M-141.

Новинарня” підготувала відео зі стрільбами бійців 14-ї бригади із західних протитанкових ракетних комплексів:

Відеоматеріали для сюжету надано ОК “Захід”.

“Хотів би також відзначити ефективну роботу оперативного складу на командному пункті механізованої бригади”, – прокоментував головком Залужний.

Читайте також:
Україна отримала ПЗРК Stinger у версії у DMS – показали на Рівненському полігоні

“Заметіль-2022”: українська авіація атакувала танкові колони противника, знищивши всі цілі. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.