Найбажаніші хлопці України: трійця футболістів-холостяків ℗

Якщо раніше дівчата України мріяли вийти заміж за льотчика-випробувача чи військового, то сьогодні жіночі пріоритети сильно змінилися. Дівчата бажають бачити в якості своєї другої половинки відомого спортсмена чи блогера. Заробляють всі ці хлопці достатньо. А красенів серед спортсменів, а саме – футболістів – в Україні достатньо. Пропонуємо українкам ТОП-3 холостяків, яких українки ще можуть зачарувати.

Завидні холостяки України

Перший в рейтингу знаходиться, звичайно ж, Віктор Циганков. 

  • Вік: 24 роки
  • Зріст: 175 см
  • Вага: 70 кг

У свої 24 роки він ще не надягнув обручку на палець. Однак це ненадовго, адже 18 грудня він зробив пропозицію своїй дівчині.

На сьогоднішній день футболіст є лідером ФК “Динамо” (Київ). Його заробітна плата досягає 2-3 млн гривень в місяць.

Подібні суми отримує мало хто, але їх може побачити і простий українець, зареєструвавшись в онлайн ПМ казино.

У свій час за Циганковим бігала велика кількість дівчат. Це не дивно, адже крім того, що футболіст – справжній красунчик, він живе в центрі Києва і пересувається на власному авто. На відпочинок зазвичай їде в Дубаї, Париж чи Варшаву.

Друге місце в рейтингу посів Віктор Коваленко.

  • Вік: 25 років
  • Зріст: 182 см
  • Вага: 75 кг

Віктор Коваленко довгий час був “шахтарем”, а зовсім недавно перейшов грати в один із найкращих футбольних клубів світу – італійську “Аталанту” (зараз грає в оренді у “Спеції”). Спортсмен – один із найкращих футболістів України, який регулярно грає за збірну. Заробляє досить непогано. Точних цифр ніхто не знає. Однак його заробітна плата явно більше 2 млн грн. Хлопець може собі дозволити нерухомість в Києві, гарне авто і відпочинок на кращих курортах світу. 

Бажаючих взяти собі за чоловіка Коваленка – велика кількість. Але ясно, що далеко не кожна дівчина здатна зачепити його серце. Відомо, що хлопець полюбляє блондинок. Йому важливо, щоб дівчина була доброю, розумною і чуйною. 

Колишній гравець “Динамо” Артем Мілевський також потрапив у нашу трійку. 

  • Вік: 37 роки
  • Зріст: 190 см
  • Вага: 83 кг

Всі дівчата країни не один рік спостерігали за вихором особистого життя Артема. Та одного разу спортсмен сказав, що йому ще не вдалося зустріти ту саму другу половинку, з якою він би хотів провести останні роки свого життя. Однак зрозуміло, що вже зрілий чолов’яга надзвичайно хоче одружитися. Хоче, щоб в його домі залунав веселий дитячий сміх, а по кімнатах розплився апетитний аромат обіду, який готує дружина. Що ж, це мрія майже всіх холостих чоловіків.

Стіною перед нормальним сімейним життям для Мілевського може стати оковита. Футболіст стверджує, що вже давно не вживає спиртні напої. Він також говорить, що з віком у нього сильно змінились пріоритети й цінності. Що ж, вже давно пора, адже чоловік скоро розміняє п’ятий десяток. 

Найкращі хлопці та дівчата

Не так багато професійних футболістів України залишилися холостякувати. А все тому, що дівчата нашої країни – одні з найкращих. Навіть бразильські українці Марлос та Мораєс, що грають в ФК “Шахтар”, цей факт неодноразово підтверджували.

 

Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтеся принципів відповідальної гри!

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна