У міжнародних аеропортах України відбудеться акція вшанування захисників ДАП

У “Борисполі”, а також інших міжнародних летовищах в Україні, відбудеться акція вшанування захисників Донецького аеропорту.

Про це в четвер, 20 січня, інформує пресслужба Міністерства оборони.

“Пам’яті подвигу українських воїнів-«кіборгів», які самовіддано та мужньо боронили передовий форпост держави – Донецький аеропорт, 21 січня 2022 року о 8:30 на ДП Міжнародний аеропорт «Бориспіль» (термінал D) відбудеться акція вшанування героїв за участю Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України та музикантів оркестру Почесної варти Окремого президентського полку імені гетьмана Богдана Хмельницького”, – йдеться в повідомленні.

Під час заходу символічно пролунає сигнал “Шана” авторства Михайла Рябоконя та музичний твір “Мелодія” видатного українського композитора Мирослава Скорика.

Захід відбудеться з дотриманням встановлених протиепідемічних вимог та соціальної дистанції.

Також завтра ця акція відбудеться в міжнародних аеропортах ще у шести обласних центрах – Дніпро, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Львів, Одеса, Харків.

Нагадаємо, Міністерство оборони та Генштаб офіційно встановили День вшанування захисників Донецького аеропорту – 20 січня.

Читайте також:
Роковини ДАПу: Дзвін Пам’яті пролунав 51 раз. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна