“Армія і дипломатія надійно захищають Україну”: Кулеба закликав не піддаватися на “інфострашилки” щодо наступу РФ

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав громадян України не піддаватися на “інфострашилки”, пов’язані з масштабним наступом російських військ.

Про це глава української дипломаті заявив  у твіттері у вівторок, 18 січня.

“Роки російської агресії навчили: ескалація завжди йде в комплекті з інформаційним нагнітанням. Мета – зробити нас слабшими зсередини. Не ведіться на “інфострашилки”, – написав Кулеба.

“Військо і дипломатія надійно захищають Україну. Українці перемагають з гарячим серцем, але холодною головою”, – додав він.

“Can’t agree more! Це той тип та зміст повідомлень, яких дуже бракувало в останній місяць, у часи зростання паніки. Добре, що про це почали говорити, дякую Дмитрові Кулебі. Сподіваюся та мрію, що це стане загальним наративом”, – прокоментував у фейсбуці журналіст, редактор Сергій Сидоренко.

Читайте також:
Путін – майстер нагнітання страху, але проти нього працює спільна дипломатія стримування, – Кулеба

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна