У Михайлівському Золотоверхому провели панахиду за всіма загиблими воїнами 2021 року

У Києві, в трапезній церкві Івана Богослова ПЦУ (на території Михайлівського Золотоверхого монастиря), відбулася панахида за всіма загиблими 2021 року українськими воїнами.

Як передає “Новинарня“, ввечері 30 грудня її влаштували та провели працівники УІНП, громадські активісти, духовенство Православної церкви України.

Пом’янули поіменно 78 воїнів, які загинули протягом року на фронті, а також померлого від важкого поранення семирічної давнини офіцера Олександра Петраківського.

“Разом із СУМівською молоддю провели панахиду за всіма загиблими в боях 2021 року воїнами українського війська – це 79 імен та життєвих історій. Всі полеглі захисники були названі поіменно, а Стіна пам’яті – повністю заставлена лампадками. Пам’ятаємо їх”, – написав у фейсбуці один з організаторів заходу Роман Кулик.

Фотогалерея (гортайте):

панахида за загиблими 2021_3 панахида за загиблими 2021_2 панахида за загиблими 2021_4 панахида за загиблими 2021_1 панахида за загиблими 2021_5
<
>

Читайте також:
На запит “Новинарні”: Генштаб оприлюднив статистику бойових втрат 2021 року

Таймлайн втрат і обстрілів на фронті в листопаді 2021: ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна