ТОП-10 новобудов: вибір львів’ян ℗

Ринок первинної нерухомості Львова представлений житловими комплексами від різних забудовників. Ціна квадратного метра залежить від класу житла, технології будівництва, розташування та інших критеріїв. Щоб інвестувати гроші у майбутню квартиру без ризику бути ошуканим компанією-забудовником, рекомендуємо зайти на портал DOM.RIA та ознайомитись з рейтингом ЖК від перевірених забудовників.

ТОП-10 надійних новобудов у Львові представлено такими житловими комплексами. 

ЖК PERFECT LIFE 

Новобуд бізнес-класу розташований по вулиці Галицькій, в районі Винники. Забудовник — компанія Lev Development. Здача об’єкта в експлуатацію — 2 квартал 2023 року. У ЖК є підземний паркінг. Зручна локація. 

Вартість однокімнатної квартири стартує від 795 546 грн. 

ЖК Greenville Park Lviv 

До складу ЖК входить 12 новобудов класу комфорт. Розташований у Шевченківському районі на вулиці Замарстинівська, 170. Перші поверхи будинків передбачені під комерційні об’єкти. 

ЖК обладнаний:

  • відкритими лаунж-зонами;
  • дитячими майданчиками;
  • підземним паркінгом. 

Зручна транспортна розв’язка. Ціна 1 квадратного метра житла стартує від 24 700 грн.

ЖК SILENT PARK 

Новобуд бізнес-класу від забудовника Lev Development. Розташований у Шевченківському районі на вулиці Орлика. Здача в експлуатацію 1 будинку має бути виконана у 4 кварталі 2024 року. ЖК оснащений парковкою, індивідуальним опаленням. У пішій доступності дитсадок, лікарня, школа, магазини. Вартість однокімнатної квартири стартує від 10 108 000 грн.   

ЖК Бетховен

ЖК класу комфорт від девелопера Креатор-Буд. Знаходиться у Шевченківському районі. У проєкті ЖК зведення 4 будинків. 

Переваги ЖК:

  1. Територія закрита, під відеоспостереженням. 
  2. Подвір’я без машин.
  3. Є підземний паркінг, спортивні та дитячі майданчики, прогулянкові алеї.
  4. Автономне опалення.
  5. Зручна локація — 6 хвилин на авто від центру Львова. 

Ціна за однокімнатну квартиру стартує від 1214 784 грн.

ЖК Tiffany apartments 

ЖК бізнес-класу в Личаківському районі Львова. Забудовник — компанія Мій Дім. Поряд із новобудовою парк Погулянка. Підземний паркінг. Комфортна транспортна розв’язка. Квартири мають кілька варіантів планувань. Мінімальна ціна однокімнатної квартири — 1148143 грн.   

ЖК Голоські кручі

ЖК від забудовника Riel складається з 2 будинків. Розташовується у Шевченківському районі поблизу Брюховицького лісу на вулиці Під Голоском. У ЖК автономне опалення, є лаунж-зона, дитячий майданчик, зона відпочинку. Стартова ціна житла складає від 17 700 грн за 1 кв.м.

ЖК Mill town 

Новобуд бізнес-класу від девелопера Інтергал-Буд. Знаходиться поряд з ТРЦ Forum Lviv. ЖК поділений на житлову та комерційні зони. Підземний паркінг. Стартова вартість 1 квадратного метра — 34200 грн.

ЖК Globus Elite (Глобус Еліт)

Новобуд на 5 поверхів преміумкласу складається з 41 квартири. Розташований у Личаківському районі Львова. У квартирах є індивідуальна система опалення. Зручна локація. У пішій доступності зупинка транспорту. Вартість 1 квадратного метра становить від 60 200 грн.

КД Rezydencja Zalizna Voda 

Належить до малоповерхових новобудов і вже введено в експлуатацію. У складі клубного будинку 24 квартири. Житло належить до бізнес-класу. КД розташований у Сихівському районі по вулиці Кибальчича 2. Поряд зупинка громадського транспорту. Стартова ціна 1 квадратного метра житла — від 49300 грн.

ЖК Washington City 

ЖК комфорт класу представлений 5 будинками від забудовника GLOBUS. На перших поверхах розташована комерційна зона. Індивідуальна система опалення у кожній квартирі. У пішій доступності парк Погулянка, школа, сад, магазини. Підземний паркінг. Ціна 1 квадратного метра житла стартує від 20 000 грн.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна