В окупованому Криму та Краснодарському краї Росії проведуть маневри за участю 1200 десантників ЗС РФ

Понад 1 200 російських десантників і більше 250 одиниць військової техніки залучать до навчання з бойовими стрільбами в окупованому Російською Федерацією Криму та Краснодарському краї (РФ).

Про це в четвер, 23 грудня, інформує “Інтерфакс” із посиланням на міноборони Росії.

“Навчання пройдуть у рамках оперативного збору керівного складу військ під керівництвом командувача Повітряно-десантними військами генерал-полковника Андрія Сердюкова. Загалом у них задіяно понад 1 200 військовослужбовців та понад 250 одиниць військової та спеціальної техніки”, – йдеться в повідомленні.

Сьогодні маневри стартують в окупованому Криму на полігоні “Опук”. 24 грудня – на полігоні “Раєвський” під Новоросійськом.

“Будуть відпрацьовані бойові стрільби десантно-штурмових, артилерійських підрозділів і підрозділів військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту, а також розмінування ділянки місцевості та прикриття військ від засобів повітряного нападу та безпілотних літальних апаратів. Військовослужбовці виконають вогневі завдання і вразять мішені на різних дальностях”, – мовиться у повідомленні.

Читайте також:
Прокуратура Криму підозрює у держзраді ексначальника Керченської колонії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна