Миколай ООС: українські військові привітали дітей зі святом

Майже тисяча дітей, які проживають у районі проведення операції Об’єднаних сил отримали привітання та солодкі подарунки до Дня Святого Миколая.

Про це в неділю, 19 грудня, повідомив пресцентр штабу ООС.

Олександр Павлюк із дітьми. Фото: пресцентр штабу ООС

Цього дня командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Олександр Павлюк привітав зі святом дітей, що навчаються у Новоайдарській санаторній школі-інтернаті.

“У день святого Миколая солодкі подарунки від військовослужбовців та щирі побажання мирного неба і щасливого майбутнього отримали також діти у Станиці Луганській, Великій Новосілці, Попасній, Гірському та інших населених пунктах Донецької та Луганської областей. Офіцери цивільно-військового співробітництва Об’єднаних сил та волонтери передали дітям з прифронтових міст і сіл понад тисячу святкових подарунків”, – сказано в повідомленні.

У свою чергу, дитячі творчі колективи подарували гостям свої музичні виступи та танцювальні номери.

FB_IMG_1639977610029 FB_IMG_1639977622027 FB_IMG_1639977652742 FB_IMG_1639977645417 FB_IMG_1639977658401
<
>

Крім іншого, воїни однієї із мотопіхотних бригад, що виконують бойові завдання на Луганщині, привітали із Днем Святого Миколая школярів у селищах Муратове та Кримське, а також передали подарунки дітям загиблих українських військовослужбовців.

“Ці подарунки зібрали віряни Української греко-католицької церкви з німецького міста Ляйпціг. Сьогодні ми передаємо вже другу партію посилок для сімей загиблих учасників АТО/ООС, що надійшли від цієї громади”, – розповів начальник групи цивільно-військового співробітництва штабу ОТУ “Північ” підполковник Олександр Булах.

Святкові набори із солодощами та приладдям для малювання отримали діти в Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному, Боровському та інших населених пунктах області.

“Дуже приємно робити такі добрі справи. Щасливі очі діточок є найкращою нагородою за роботу. Дякую за співпрацю нашим закордонним партнерам та українцям, які надали матеріальну підтримку для сімей учасників АТО/ООС, що мешкають на Луганщини”, — зазначила офіцер Об’єднаного центру ЦВС у Сєвєродонецьку старший лейтенант Юлія Гамма.

Читайте також:
Танковий Миколай. Замкомбата батальйону “Звіробій” возить подарунки дітям загиблих побратимів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна