На Донеччині від кулі снайпера загинув розвідник Станіслав Запорожець

уточнено

У районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій області загинув боєць 74-го окремого розвідувального батальйону Станіслав Запорожець.

Ім’я загиблого повідомили побратими на сторінці батальйону у фейсбуці.

“16.12.2021 року під час виконання бойових завдань старший солдат Запорожець Станіслав Олександрович отримав поранення, несумісне з життям. Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого. Вічна пам’ять”, – зазначається в повідомленні.

За даними кореспондента програми “Подробиці” Ігоря Левенка, військовослужбовець загинув від кулі снайпера.

“Станіслав Запорожець родом із Лисичанська, що на Луганщині. Йому було 30 років. За моєю інформацією, Станіслав учора вночі був на бойовому чергуванні й спостерігав за супротивником у тепловізор. У цей момент ворожий стрілець зробив постріл. Куля влучила солдату в голову…” – зазначив журналіст.

У загиблого воїна залишилася мама і молодший брат.

За уточненими даними, розвідник загинув у районі Павлополя на приазовському напрямку.

Нагадаємо, у ранковому зведенні штабу ООС за добу 16 грудня йшлося про те, що неподалік села Павлопіль (Донецька область) російські найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї.




За даними “Новинарні“, Станіслав Запорожець – друга бойова втрата ЗСУ в грудні.

1 грудня поблизу Новотроїцького від кулі снайпера загинув солдат Валерій Геровкін із 93-ї окремої механізованої бригади.

Читайте також:
Шість загиблих героїв листопада 2021. ОБЛИЧЧЯ, ІСТОРІЇ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна