Спостерігачі ОБСЄ зафіксували озброєного бойовика на ділянці розведення у Золотому

Спостерігачі спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували 12 грудня двох бойовиків російсько-окупаційних військ у межах ділянки розведення сил і засобів біля Золотого на Луганщині.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в щоденному звіті №292/2021, опублікованому Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні (СММ) у понеділок, 13 грудня.

При чому один з бійців російсько-окупаційних військ був озброєний автоматом AK-74. Обидва бойовика мали нарукавні пов’язки “СЦКК”.

Також за межами ділянки розведення – приблизно за 740 м на захід від перехрестя на її південному краю, приблизно за 20 м на північ від дороги, що веде на захід у напрямку Молодіжного (непідконтрольний урядові, 63 км на північний захід від Луганська) – “команда СММ бачила білу антену з приймачем (раніше не зафіксована), що була прикріплена до дерева і під’єднана до дроту, який звисав до землі”.

За оцінкою СММ, антена належала збройним формуванням Російської Федерації.

Читайте також:
Україна в ОБСЄ запропонувала 10 кроків для врегулювання ситуації на Донбасі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна