Працюючи над ДОЗ, Україна має перейти на трирічне стратегічне планування, – Резніков

Міністр оборони України Олексій Резніков, говорячи про державне оборонне замовлення, наголошує на необхідності переходу на трирічне стратегічне планування.

Про це очільник оборонного відомства повідомив у ефірі телеканалу ICTV у програмі “Свобода слова” в понеділок, 23 листопада.

“Нам треба переходити на трирічне стратегічне планування. І це одне із завдань, якими я буду займатися. З одного боку, у нас же державні програми можуть бути на 3 роки, а бюджетне планування відсутнє як таке, на 3 роки. А от оборонне замовлення ‒ вже, на щастя, новий закон нам дозволяє”, ‒ наголосив Олексій Резніков.

За його словами, відповідне українське законодавство вже відповідає стандарам НАТО.

“Сьогодні наші консультації з партнерами говорять про те, що нам вкрай необхідно вже і зараз, принаймні, у грудні й в січні, деякі проривні речі”, ‒ резюмував міністр оборони України.

Читайте також:
Річний ДОЗ уже виконаний на 60 відсотків, але уряд не влаштовує повільна робота Міноборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна