“Выпивать – выпиваем. Чтоб скучно не было”: СБУ показала відео допиту затриманого бойовика “ЛНР”

Контррозвідники Служби безпеки спільно з військовими Збройних сил України затримали на лінії розмежування бойовика так званої “ЛНР”, який брав участь в обстрілах підрозділів операції Об’єднаних сил на Донеччині.

Кадри із допитом бойовика у середу, 17 листопада, оприлюднив пресцентр СБУ.

Російський найманець на відео називає номер свого підрозділу, який базується в районі населеного пункту Логвинове, підтверджує, що у розташуванні серед “командирського” складу є кадрові російські військові та описує моральний клімат серед бойовиків: “Выпивать – выпиваем. Но наоборот… Чтоб скучно не было”.

Як інформувала “Новинарня“, 17 листопада українські військовослужбовці, що виконують бойові завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, затримали на лінії розмежування бойовика так званої “ЛНР” – уродженця Російської Федерації.
Він втратив орієнтири на місцевості та вийшов на українські позиції.

Читайте також:
Після застосування Україною “байрактарів” бойовики уникають служби на передовій, – Машовець

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна