Текст радіодиктанту-2021 стане початком нової книги Андруховича

Текст радіодиктанту-2021 під назвою “Слідом за пам’яттю”, який написав і надиктував письменник Юрій Андрухович, стане початком його майбутньої книги.

Як передає “Новинарня“, про це сам Андрухович заявив у вівторок, 9 листопада, після диктанту в ефірі “Суспільного”.

“Я навіть оголосив, що це буде роман. Можливо, це буде збірка оповідань. В будь-якому разі мені залишається написати решту. Перші 199 слів у мене вже є”, – сказав письменник.

“Це була тривала робота. Це був процес у тому сенсі, що тут не знаю, яка вже версія, може, 25-та чи 35-та. Тому що десь із місяць тому народилася перша [версія], а потім це постійно виправлялося, змінювалося. Згодом мені довелося задовільнити деякі побажання організаторів у плані нарощування складності, тобто мої попередні версії здалися не такими складними”, – сказав Андрухович, якого цитує “Укрінформ”.

Перевір себе: правильний текст радіодиктанту 2021 “Слідом за пам’яттю”




Читайте також:
Радіодиктант національної єдності писали на всіх шести континентах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна