Замість Резнікова українською делегацією в ТКГ керуватиме депутат від “Слуги народу” Андрій Костін

Президент Володимир Зеленський вивів зі складу делегації України для участі в Тристоронній контактній групі Олексія Резнікова, який був призначений на посаду міністра оборони.

Про це йдеться в указі глави держави, підписаному 5 листопада.

Крім того, Резнікова звільнено від виконання обов’язків першого заступника голови делегації в ТКГ.

Замість нього в.о. першого заступника голови делегації (фактично – керівником делегації на час хвороби експрезидента Леоніда Кравчука) став нардеп від фракції “Слуга народу”, представника у підгрупі ТКГ з політичних питань Андрій Костін.

“…Тимчасово покласти виконання обов’язків першого заступника глави делегації України для участі у Тристоронній контактній групі на КОСТІНА Андрія Євгеновича – члена делегації, представника України в робочій групі з політичних питань”, – сказано в указі.

Довідка

Андрій Костін (нар. 1973 р. в Одесі) – юрист, народний депутат України 9-го скликання від партії “Слуга народу” (108-й номер у списку).
Директором адвокатської компанії “Право”. Заступник голови Ради адвокатів Одеської області, заступник голови президії Одеської обласної колегії адвокатів. Членом правління ГО “Одеський дипломатичний клуб”.
У 2010 році був обраний депутатом Одеської міськради від партії “Фронт змін” Арсенія Яценюка.
У парламенті – заступник голови Комітету Верховної Ради з питань правової політики, голова підкомітету з питань виконання рішень Європейського суду з прав людини та альтернативного розв’язання спорів.
Член делегації України для участі у Тристоронній контактній групі, представник в робочій підгрупі з політичних питань. Член Національної ради з питань антикорупційної політики.
Заслужений юрист України (2021).

Нагадаємо, Верховна Рада призначила Олексія Резнікова міністром оборони 4 листопада.

Читайте також:
Зеленський представив колективу МОУ та Генштабу міністра оборони Резнікова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна