Активіст Виговський каже, що знайшов у своєму авто пристрій для прослуховування

Київський громадський діяч і активіст Микола Виговський заявив, що знайшов у своїй машині пристрій для прослуховання. Раніше він говорив, що виявив у авто засіб для слідкування.

Про це активіст написав на своїй сторінці у ФБ в понеділок, 25 жовтня.

“Продовження історії з gps-трекером, який я знайшов 12 жовтня прикріпленим до дна мого авто. Після цієї історії я загнав машину на СТО для детальнішої перевірки.Сьогодні в машині за магнітолою знайшли пристрій для прослуховування з потужним процесором. Хтось з якоюсь незрозумілою мені метою записував усі мої розмови. Пристрій зараз в руках знаючих людей, де проходить детальну перевірку”, – написав Виговський.

Він наголосив, що з’ясує, хто стоїть за цим та “притягне до відповідальності”.

“На всяк випадок хочу нагадати, що я не торгую зброєю, наркотиками чи дитячим порно, а також не збираюсь вчиняти суїциду. Ну і звісно ж це жодним чином не відіб’є у мене бажання займатись громадською діяльністю”, – додав він.

Коментарів правоохоронців  поки немає. Не відомо також, чи звертався сам Виговський до поліції після виявлення цієї “знахідки”.

Як писала “Новинарня“, 12 жовтня Виговський заявляв, що знайшов у своїй машині невідомий пристрій, схожий на засіб для слідкування.

Читайте також:
Під судом у справі Стерненка поліція побила активістів і депутатів, п’ятеро затриманих. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна